Un amestec de leguminoase în saramură este potrivit pentru prepararea rapidă și ușoară a mâncărurilor Un amestec de leguminoase în saramură...
Edamamul de soia este recoltat când păstăile sunt încă tinere, verzi, dulci și crocante Edamamul de soia este recoltat când...
Fasolea cannellini albă în saramură este potrivită pentru prepararea rapidă și ușoară a mâncărurilor Fasolea cannellini albă în saramură...
Aceste mici fasole verde sunt foarte populare atât în bucătăria chineză, cât și în cea indiană Aceste mici fasole verde sunt foarte...
Fasolea neagră în saramură este potrivită pentru prepararea rapidă și ușoară a mâncărurilor Fasolea neagră în saramură este...
Fasolea roșie sterilizată în saramură este potrivită pentru prepararea rapidă și ușoară a felurilor de mâncare Fasolea roșie sterilizată în saramură...
Lintea roșie este populară pentru prepararea rapidă fără înmuiere și o bună digestibilitate în comparație cu alte leguminoase Lintea roșie este populară pentru...
Lintea beluga neagră este populară pentru gustul lor tipic și prepararea rapidă fără înmuiere Lintea beluga neagră este populară...
Lintea verde în saramură este ideală pentru acele momente în care trebuie gătite rapid Lintea verde în saramură este ideală...
Lupinul dulce sau lupin este o leguminoasă care conține o cantitate mare de proteine de calitate (43 g de proteine în 100 g de lupin) și, prin urmare, este o alternativă ideală la carne sau soia pentru vegani Lupinul dulce sau lupin este o...
Mazărea verde tânără cultivată în Italia conform principiilor agriculturii ecologice este adusă rapid la fabrica de procesare, unde este curățată, curățată, turnată cu saramură și conservată Mazărea verde tânără cultivată în...
Năutul sau mazărea romană este o leguminoasă populară în Orientul Mijlociu și stă la baza popularei tartinabile falafel și hummus Năutul sau mazărea romană este o...