BL7130
Făina de in se obține prin măcinarea fină a semințelor parțial epuizate de ulei
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Făina de in se obține prin măcinarea fină a semințelor parțial lipsite de ulei. Acest lucru îi va prelungi durata de valabilitate (uleiul este componenta semințelor de in care provoacă degradarea lor după măcinare) și, în același timp, va crește asimilarea substanțelor valoroase care altfel sunt încorporate în semințe. Făina are un gust neutru și o capacitate ridicată de umflare. Datorită acestui fapt, este necesar să-l consumați cu suficiente lichide și să nu exagerați cu cantitatea sa. Doza recomandată este de aproximativ 1 lingură de făină pe zi. Făina de semințe de in se umflă puternic atunci când este înmuiată în lichid și, prin urmare, este excelentă pentru îngroșarea băuturilor și a vaselor. Îl folosim pentru a îngroșa cocktailuri, supe, sosuri și mâncăruri cu legume. De asemenea, este potrivit pentru băuturi proteice, muesli, iaurturi, deserturi coapte și necoapte, clătite, chiftele, terci și multe alte feluri de mâncare.
Această făină măcinată fin din semințe de in parțial lipsite de ulei este foarte interesantă atât din punct de vedere nutrițional, cât și în modul în care este utilizată. Este foarte bogat în proteine vegetale, care vor fi apreciate în special de vegani, vegetarieni și sportivi: 100 g de făină conțin 40 g de proteine. Făina de semințe de in conține doar 3,9 g de carbohidrați (dintre care 3,8 g sunt zaharuri simple) și, prin urmare, este potrivită ca agent de îngroșare în dietele cu conținut scăzut de carbohidrați. De asemenea, interesant este conținutul foarte ridicat de fibre (34 g de fibre în 100 g), vitamine B și magneziu. Acidul folic prezent este apoi foarte important pentru femeile care intenționează să rămână însărcinate - organismul trebuie să aibă suficient, mai ales în primele săptămâni după concepție.
GREUTATE: 250 g
ȚARA DE ORIGINE: Germania
AVERTISMENT RO ALERGICI: Poate conține urme de gluten și muștar.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE LA 100 G:
RDI - Doza
zilnică recomandată