Informatii
L-citrulina este un aminoacid neesențial - un micronutrient pe care organismul nu îl poate produce în cantitatea necesară. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea în perioadele de stres crescut, deci suplimentarea acestuia sub formă de supliment nutritiv este importantă. Puteți găsi citrulină în cantități mai mari, de exemplu, în pepene verde. L-citrulină malat este o combinație sinergică a aminoacidului L-citrulină și a acidului malic. Acidul malic (malat) este un acid organic care se găsește în natură (de exemplu, în mere). L-citrulina este aminoacidul din care organismul produce L-arginină și L-ornitină.
Compoziţie: L-citrulină (49,8%), acid malic (49,8%), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu).
Informácie k bylinám
Pentru mai multe informații despre utilizarea în medicina naturistă tradițională, trebuie să vă trimitem la herbar sau la surse externe de pe Internet sau din literatură. Consultați un specialist în plante medicinale înainte de utilizare. Conform regulamentului în vigoare în prezent al Comisiei Europene nr. 1924/2006, nu este posibil să se facă mențiuni neautorizate de sănătate sau nutriționale pentru produse, care nu au fost aprobate de Comisia Europeană sau de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară. O mențiune de sănătate înseamnă o declarație care implică sau dă impresia că acestea sunt efecte terapeutice asupra organismului uman. Acest produs este comercializat în Slovacia ca extract din plante și materie primă pentru prelucrare ulterioară. Nu are efecte diagnostice sau medicinale aprobate și nu este un medicament. A nu se păstra la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros, uscat și întunecat. Termenul de valabilitate minim este indicat pe ambalaj.