BL4420
Boabele de cacao sunt cultivate de micii fermieri din Republica Dominicană
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Boabele de cacao sunt cultivate de mici fermieri din Republica Dominicană. Arborii de cacao cresc aici în culturi mixte, împreună cu citrice, banane și alte culturi care oferă umbră. Fructele sunt culese manual și fermentate împreună cu pulpa. În timpul fermentației, se produce gustul și aroma tipice distinctive ale cacaoi dominicane. Aceasta este urmată de aproximativ o săptămână de uscare la soare, după care boabele sunt curățate și prăjite. Prăjirea blândă adecvată va spori și mai mult gustul și aroma cacao. Boabele prăjite sunt zdrobite și îndepărtate dintr-o parte din untul de cacao folosind o presă. Apoi sunt măcinate într-o pulbere fină. Cacao nu este alcalinizată.
SFAT: Obținem o băutură delicioasă de ciocolată bătând laptele cald cu cacao și sucul uscat de trestie rapadura. Îl putem mirosi cu un vârf de vanilie Bourbon adevărată, scorțișoară sau chiar mace. Naturile pasionate pot adăuga puțin chili pudră, gurmanzii își vor îmbunătăți laptele cu smântână dulce.
GREUTATE: 150 g
ȚARA DE ORIGINE: Republica Dominicană
INGREDIENTE: pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi din agricultură ecologică controlată. Conținut unt de cacao 11%.
ANUNȚ PENTRU PERSOANELE ALERGICE: Produsul nu conține urme de alergeni.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE LA 100 G: