Ceai Kuding Cha - Ilex kaushue - 50g

AR126850

Ingrediente: Ceai Kuding Cha - Ilex kaushue - 50g
Clasificare: Ierburi

în stoc

38 lei

Informatii

Ingrediente: Ceai Kuding Cha - Ilex kaushue - 50g
Clasificare: Ierburi

Ceai Kuding Cha


Cuvântul chinezesc kuding înseamnă literalmente unghii fierbinți. Această informație este suficientă pentru a ghici esența acestui ceai.

Cha este un ceai chinezesc (frunze), deși kuding cha nu este de fapt un ceai, deoarece nu este făcut din frunzele de Camellia sinensis. În China, kuding cha este făcut din frunzele arbuștilor aparținând familiei Ilex – în acest caz, Ilex kaushue (syn. Ilex kudingcha), în timp ce în Taiwan și Sichuan se folosesc frunzele de Ligustrum robustum.

Astfel, kuding cha poate fi clasificat ca o plantă, mai ales că această materie primă își are locul în medicina tradițională chineză. În trecut, chinezii îl foloseau pentru răceli, tuse, nas curgător, dureri de cap, dureri de ochi și bronșită. În plus, ei credeau că infuzia de kudgo îmbunătățește digestia, îmbunătățește memoria și concentrarea.

Oamenii de știință moderni au învățat deja puțin despre această plantă. Există chiar mai multe studii despre cele mai importante proprietăți ale sale. Până în prezent, efectul său benefic asupra profilului lipidic, metabolismului glucozei și inflamației a fost documentat.

Ce gust are kuding cha?
Și ce gust pot avea unghiile amare? Desigur, un :) amar Această amărăciune te va îngenunchea literalmente. În opinia mea, doar andrographis, regele amărăciunii indian, îl poate egala pe Kudingo. Spre deosebire de ea, totuși, kuding are și nuanțe dulci. În infuzie, amărăciunea iese în prim-plan, dar dulceața și erbaceea steviei apar dedesubt.

Merită adăugat aici că ceaiul kuding este foarte eficient! O singură frunză poate fi fiartă de mai multe ori, obținând o infuzie intensă.


KUDING CHA - ACTION
Folosit în mod regulat de mult timp, ceaiul Kuding are un efect pozitiv asupra profilului lipidic - are un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol total și HDL.
Oamenii de știință indică, de asemenea, capacitatea acestei materii prime de a regla managementul glucozei. Ambele proprietăți de mai sus pot contribui la un control mai bun al greutății.
Infuzia de Kuding cha este, de asemenea, apreciată pentru efectul său pozitiv asupra compoziției și diversității microflorei intestinale [3].
Datorită cantității de polifenoli conținute în kuding cha, această infuzie are un efect protector asupra organelor interne și împotriva îmbătrânirii.


COMPOZIȚIE
Ceai Kuding cha (Ilex kaushue) 100%.


>GĂTIT

Infuzie de Kuding cha:

Dacă puteți, folosiți apă minerală de bună calitate – gustul va fi mai bun.
Luați doar o frunză și turnați apă clocotită peste ea într-o ceașcă. Dacă gustul este încă prea puternic pentru tine, încearcă să faci un ulcior întreg de saramură dintr-o singură frunză.
Excepțional, în acest caz, nu acoperi saramura!
Durează doar 1 minut pentru a începe. Cu fiecare preparare ulterioară, acest timp poate fi puțin mai lung.
Puteți bea infuzia atât caldă, cât și răcită.


CONTRAINDICAȚII
Sarcină, alăptare, hipersensibilitate.
Cuvântul chinezesc kuding înseamnă literalmente unghii amare. Această informație este suficientă pentru a ghici esența acestui ceai :)

Cha este un ceai chinezesc (frunze), deși kuding cha nu este de fapt un ceai, deoarece nu este făcut din frunzele de Camellia sinensis. În China, kuding cha este făcut din frunzele arbuștilor aparținând familiei Ilex – în acest caz, Ilex kaushue (syn. Ilex kudingcha), în timp ce în Taiwan și Sichuan se folosesc frunzele de Ligustrum robustum.

Astfel, kuding cha poate fi clasificat ca o plantă, mai ales că această materie primă își are locul în medicina tradițională chineză. În trecut, chinezii îl foloseau pentru răceli, tuse, nas curgător, dureri de cap, dureri de ochi și bronșită. În plus, ei credeau că infuzia de kudgo îmbunătățește digestia, îmbunătățește memoria și concentrarea.

Oamenii de știință moderni au învățat deja puțin despre această plantă. Există chiar mai multe studii despre cele mai importante proprietăți ale sale. Până în prezent, efectul său benefic asupra profilului lipidic, metabolismului glucozei și inflamației a fost documentat.

Ce gust are kuding cha?
Și ce gust pot avea unghiile amare? Desigur, un :) amar Această amărăciune te va îngenunchea literalmente. În opinia mea, doar andrographis, regele amărăciunii indian, îl poate egala pe Kudingo. Spre deosebire de ea, totuși, kuding are și nuanțe dulci. În infuzie, amărăciunea iese în prim-plan, dar dulceața și erbaceea steviei apar dedesubt.

Merită adăugat aici că ceaiul kuding este foarte eficient! O singură frunză poate fi fiartă de mai multe ori, obținând o infuzie intensă.


KUDING CHA - ACTION
Folosit în mod regulat de mult timp, ceaiul Kuding are un efect pozitiv asupra profilului lipidic - are un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol total și HDL.
Oamenii de știință indică, de asemenea, capacitatea acestei materii prime de a regla managementul glucozei. Ambele proprietăți de mai sus pot contribui la un control mai bun al greutății.
Infuzia de Kuding cha este, de asemenea, apreciată pentru efectul său pozitiv asupra compoziției și diversității microflorei intestinale [3].
Datorită cantității de polifenoli conținute în kuding cha, această infuzie are un efect protector asupra organelor interne și împotriva îmbătrânirii.


COMPOZIȚIE
Ceai Kuding cha (Ilex kaushue) 100%.


KUDING CHA TEA – PREPARAREA BERII

Infuzie de Kuding cha:

Dacă puteți, folosiți apă minerală de bună calitate – gustul va fi mai bun.
Luați doar o frunză și turnați apă clocotită peste ea într-o ceașcă. Dacă gustul este încă prea puternic pentru dvs., încercați să faceți un ulcior întreg de murături dintr-o singură frunză.
În mod excepțional, în acest caz, nu acoperiți infuzia!
Doar 1 minut este suficient pentru a începe. Cu fiecare preparare ulterioară, acest timp poate fi puțin mai lung.
Puteți bea infuzia atât caldă, cât și răcită.


CONTRAINDICAȚII
Sarcina, alăptarea, hipersensibilitatea.

Informácie k bylinám

Pentru mai multe informații despre utilizarea în medicina naturistă tradițională, trebuie să vă trimitem la herbar sau la surse externe de pe Internet sau din literatură. Consultați un specialist în plante medicinale înainte de utilizare. Conform regulamentului în vigoare în prezent al Comisiei Europene nr. 1924/2006, nu este posibil să se facă mențiuni neautorizate de sănătate sau nutriționale pentru produse, care nu au fost aprobate de Comisia Europeană sau de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară. O mențiune de sănătate înseamnă o declarație care implică sau dă impresia că acestea sunt efecte terapeutice asupra organismului uman. Acest produs este comercializat în Slovacia ca extract din plante și materie primă pentru prelucrare ulterioară. Nu are efecte diagnostice sau medicinale aprobate și nu este un medicament. A nu se păstra la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros, uscat și întunecat. Termenul de valabilitate minim este indicat pe ambalaj.

1 other products in the same category: