BL9702
Această specialitate regională este preparată exclusiv în provincia Modena din nordul Italiei
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Această specialitate regională este preparată exclusiv în provincia Modena din nordul Italiei. Este produs prin fermentarea sucului soiurilor selectate de struguri organici (Trebbiano, Lambrusco și alte soiuri locale). În următorii câțiva ani de învechire în butoaie de lemn, capătă aroma caracteristică și buchetul de neegalat, care este determinat de echilibrul armonios dintre dulce și acru. Este mai distinctiv și mai dulce decât oțetul balsamic Rustico și este destinat bucătăriei gourmet. Oțetul balsamic este perfect pentru salate și preparate cu legume, precum și pentru carne și pește prăjite, precum și unele dulciuri. Roșiile cu mozzarella și busuioc proaspăt, stropite cu ulei de măsline și oțet balsamic sunt delicioase.
GREUTATE: 250 ml
ȚARA DE ORIGINE: Modena - Italia
AVERTISMENT PENTRU PERSOANELE ALERGICE: Produsul nu conține urme de alergeni.
INGREDIENTE: oțet de vin, must de struguri concentrat, must de struguri. Toate ingredientele provin din agricultura ecologică controlată.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE LA 100 G: