BL9708
Materia primă de bază pentru producerea acestui oțet balsamic este sucul neîngroșat al strugurilor Chardonnay, care este fermentat în oțet de vin
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Materia primă de bază pentru producerea acestui oțet balsamic este sucul neîngroșat al strugurilor Chardonnay, care este fermentat în oțet de vin. Capătă gustul tipic mediteranean al balsamicului în timpul învechirii ulterioare. Plenitudinea aromei și reducerea acidității se realizează prin adăugarea de suc îngroșat din struguri italieni. Ambele ingrediente provin din agricultura biodinamică. Folosim oțet balsamic alb pentru salate, sosuri, marinate, bucătărie mediteraneană și fructe.
CE ESTE DEMETER? Agricultura biodinamică respectă toate cerințele agriculturii ecologice, iar produsele care poartă certificatul demeter sunt, de asemenea, certificate ecologic. Cu toate acestea, agricultura biodinamică este mai strictă în unele privințe, iar fermierii trebuie să urmeze o serie de practici în plus față de agricultura ecologică. Prioritatea este creșterea naturală a fertilității solului, de exemplu prin produse naturale și rotația culturilor. O fermă este percepută ca un întreg, unde fiecare activitate afectează alte activități. Un fermier biodinamic percepe natura și fermele în armonie cu mediul și nu împotriva lui. Produsele cultivate biodinamic poartă eticheta demeter protejată și sunt certificate și inspectate în același mod ca și produsele ecologice.
VOLUM: 330 ml
ȚARA DE ORIGINE: Germania
INGREDIENTE: oțet de vin chardonnay, suc de struguri îngroșat. Ambele ingrediente provin din agricultura ecologică controlată.
NOTĂ: Sticlă returnabilă, la prețul produsului se va adăuga un depozit de 4 CZK. Puteți returna ambalajul la unul dintre punctele noastre de colectare sau în orice magazin unde sunt disponibile sucuri Beutelsbacher.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE LA 100 ML: