BL9700
Această specialitate regională este preparată exclusiv în provincia Modena din nordul Italiei
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Această specialitate regională este preparată exclusiv în provincia Modena din nordul Italiei. Este produs prin fermentarea sucului soiurilor selectate de struguri organici (Trebbiano, Lambrusco și alte soiuri locale). În timpul învechirii ulterioare în butoaie de lemn, capătă aroma caracteristică și buchetul de neegalat, care este determinat de echilibrul armonios dintre dulce și acru. Oțetul balsamic este perfect pentru salate, marinate și preparate din legume. Roșiile cu mozzarella și busuioc proaspăt, stropite cu ulei de măsline și oțet balsamic sunt delicioase.
GREUTATE: 500 ml
ȚARA DE ORIGINE: Modena - Italia
AVERTISMENT PENTRU PERSOANELE CARE SUFERĂ DE ALERGII: Produsul nu conține urme de alergeni.
INGREDIENTE: oțet de vin, must de struguri concentrat, must de struguri. Toate ingredientele provin din agricultura ecologică controlată. Conținut de acid acetic natural: 6 %.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE LA 100 G: