BL16040
Un amestec de sucuri vegetale lactice fermentate prin presarea directă a sfeclei, morcovilor, țelinei și ridichei
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Un amestec de sucuri de legume fermentate cu lapte din presarea directă din sfeclă, morcovi, țelină și ridichi. Toate legumele provin din producția biodinamică (demeter). Leguma nu provine din semințe hibride, ci din soiuri native. Acidul lactic este produs predominant în timpul fermentației lactice, motiv pentru care sucurile de acid lactic sunt apreciate în rândul nutriționiștilor. Deși sucul de legume nu este de obicei o delicatesă căutată, s-ar putea să fii plăcut surprins de gustul armonios al acestui cocktail de legume. Acest suc este o parte excelentă a tratamentelor de curățare și poate fi băut chiar și într-o zi de lumină fără mâncare.
Ce este presarea directă? Sucurile obișnuite sunt făcute din concentrat, care se face prin evaporarea sucului presat. Sucul îngroșat în acest fel este mai ieftin de transportat și depozitat. Înainte de a umple în ambalajul final, concentratul este diluat cu apă. Îngroșarea are un efect negativ atât asupra conținutului de vitamine, cât și asupra gustului sucului. Sucurile din presarea directă se obțin prin presarea fructelor proaspete și îmbutelierea imediată a sucului stors. Sucul este apoi pasteurizat printr-o încălzire scurtă și blândă, care asigură inofensivitatea microbiologică a sucului. Sucul pasteurizat nu trebuie păstrat la frigider până când nu este deschis. Diferența dintre sucul din concentrat și sucul din presare directă se observă la prima înghițitură - gustă-l!
Este sucul potrivit pentru vegani? Unii producători filtrează prin gelatină după stoarcerea sucul. Beutelsbacher NU folosește gelatină în producția sa, iar sucurile acestui brand sunt, prin urmare, potrivite și pentru veganii stricți.
Ce este un demeter? Agricultura biodinamică respectă toate cerințele agriculturii ecologice, iar produsele care poartă certificatul demeter sunt, de asemenea, certificate ecologic. Cu toate acestea, agricultura biodinamică este mai strictă în unele privințe, iar fermierii trebuie să urmeze o serie de practici în plus față de agricultura ecologică. Prioritatea este creșterea naturală a fertilității solului, de exemplu prin produse naturale și rotația culturilor. O fermă este percepută ca un întreg, unde fiecare activitate afectează alte activități. Un fermier biodinamic percepe natura și fermele în armonie cu mediul și nu împotriva lui. Produsele cultivate biodinamic poartă eticheta demeter protejată și sunt certificate și controlate în același mod ca și produsele ecologice.
VOLUM: 0,7 l
ȚARA DE ORIGINE: Germania
INGREDIENTE: suc de acid lactic de sfeclă roșie, morcov și păstârnac 95 %, suc de ridiche 4%, suc de cireșe acerola 1 %. Toate ingredientele provin din agricultura biodinamica controlata.
UWARNENIE PRE ALERGIKOV: Produsul nu contine urme de alergeni.
NOTĂ: Sticla returnabilă, depozitul 4 CZK va fi adăugat la prețul produsului. Puteți returna ambalajul la unul dintre punctele noastre de colectare sau la orice magazin unde sunt disponibile sucuri Beutelsbacher.
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ LA 100 ML:
RDI - doza zilnică recomandată sau valoarea de referință a aportului