AR372
Ingrediente: Făină de primulă Olvita 250g
Clasificare: Făină
în stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Ingrediente: Făină de primulă Olvita 250g
Clasificare: Făină
Făina de primulă este făcută din semințe de primulă parțial degresate, are o culoare maro închis și un gust caracteristic. Este un produs ideal pentru persoanele care se luptă cu ateroscleroza, colesterolul ridicat, diabetul, supraponderalitatea, problemele digestive, bolile de piele precum acneea sau psoriazisul și alergiile. Semințele de primulă sunt bogate în vitamina F, seleniu, magneziu, calciu, fibre și acizi grași nesaturați (EFA) - acid linoleic (LA) și acid gamma-linolenic (GLA), dintre care cel mai important este acidul gamma-linolenic (organismul uman nu îl poate produce singur).
Consumul de făină de primulă ajută la scăderea nivelului de colesterol și zahăr din sânge, ajută la scăderea excesului de greutate, reduce agregarea trombocitară în vasele de sânge, în urma căreia previne ateroscleroza și hipertensiunea, întărește pereții vaselor de sânge, stabilizează conexiunile intercelulare, datorită cărora îmbunătățește aspectul pielii, părului și unghiilor, are grijă de ficat, ajută la scăderea toxinelor, întărește imunitatea. Făina de primulă de seară poate fi adăugată la iaurturi și cocktailuri, tartinabile, salate, prăjituri vegane și alte feluri de mâncare reci fără tratament termic, pentru a nu deteriora structura delicată a acizilor grași polinesaturați.
COMPOZIȚIE
Valoare energetică la 100 g de produs:
Valoarea energetică este de 363,8 kcal (1537 kJ) / 100g
8g grăsimi
- inclusiv grăsimi saturate 1 g
Carbohidrați 45g
- inclusiv zaharuri 1g
Proteine 29g
Sare 0g
Aplicație
Accesorii pentru: muesli, cereale, deserturi, iaurturi și smoothie-uri, prăjituri și biscuiți crude, creme tartinabile și creme, salate
Informații despre alergeni
Poate conține: gluten, susan, soia, alune, arahide, nuci, nuci de macadamia, migdale.