BL4422
Pulbere nealcalinizată măcinată fin din boabe de cacao ecuadoriane neprăjite
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Pulbere nealcalinizată măcinată fin din boabe de cacao ecuadoriane neprăjite. Arborele de cacao provine din Amazon, iar descoperirile arheologice indică faptul că cacao a fost folosită în ceea ce este astăzi Ecuador încă de acum 5.000 de ani. Deși producția mondială este acum dominată de Africa, Ecuadorul este din ce în ce mai mult o destinație pentru producătorii de ciocolată gourmet. Tipul local de cacao Arriba Nacional se remarcă prin gustul și aroma sa plină, ușor picantă, cu o amărăciune mai mică. Cacao noastră este achiziționată direct de la fermieri din mai multe regiuni, astfel încât culoarea și gustul acesteia se pot schimba ușor. Spre deosebire de pudra de cacao obișnuită, boabele nu sunt prăjite, dar după fermentare, uscare și curățare, sunt zdrobite direct și îndepărtate dintr-o parte din untul de cacao folosind o presă. Apoi sunt măcinate într-o pulbere fină. Îl folosim în același mod ca cacao obișnuită din boabe prăjite pentru gătit, coacere și pentru prepararea băuturilor calde. De asemenea, este potrivit pentru gătit crud.
Cacao raw vegană: Se toarnă 80 g de migdale cu apă caldă și se lasă să stea peste noapte. Dimineața, scurgeți, clătiți, adăugați câteva picături de ulei virgin, turnați 300 ml de apă caldă și amestecați bine. Apoi se strecoară prin pânză de brânză, adăugați 3 lingurițe de cacao neprăjită, un vârf de sare de mare, sirop de agave după gust și bateți.
GREUTATE: 150 g
ȚARA DE ORIGINE: Ecuador
INGREDIENTE: pudră de boabe de cacao organice neprăjite cu conținut redus de grăsimi. Conținut de unt de cacao de cel puțin 10%.
DATE NUTRIȚIONALE LA 100 G: