BL8510
Spiralele sunt cea mai comună formă a pastelor și, datorită formei lor, sosul aderă bine la ele
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Spiralele sunt cea mai comună formă a pastelor și, datorită formei lor, sosul aderă bine la ele. Bobinele integrale RAPUNZEL din grâu dur nu se lipesc și nu fierb și au un gust plăcut, nu distinct integral. Prin urmare, le folosim ca paste clasice făcute din făină albă din grâu dur. Dacă dorim să sporim gustul natural al pastelor integrale, alegem sosuri cu un gust mai puțin pronunțat. Și invers, sosurile groase cu un gust și o culoare distincte sau cu multă parmezan la stropire, vor masca chiar și de la un oponent jurat al unei diete sănătoase că consumă doar cereale! În general, gustul pastelor integrale completează perfect gustul dulce. Vă recomandăm să-l încercați, de exemplu, cu panela uscată de suc de trestie, ulei de in și semințe de mac măcinate, semințe de susan sau brânză de vaci.
Asociația Alce Nero, producătorul italian de paste RAPUNZEL, cultivă toată alacul și cea mai mare parte a grâului dur pentru producerea pastelor sale. Restul grâului este cumpărat de la fermieri ecologici din regiunile Umbria, Puglia și Toscana, astfel încât pastele au o origine pur italiană. Singurul alt ingredient din linia de paste de bază este apa de izvor din pădurile de pe platoul Cesane. Producția are loc în mod tradițional, adică uscare lentă mai mult de 8 ore la temperaturi scăzute de până la 65 °C. Prin urmare, aceste paste au un gust caracteristic natural și o structură ideală atunci când sunt gătite al dente. Putem recomanda cu adevărat pastele italiene RAPUNZEL adevăraților iubitori ai acestui fel de mâncare.
GREUTATE: 500 g
ȚARA DE ORIGINE: Italia
INGREDIENTE: cereale integrale măcinate dur grâu dur din agricultură ecologică controlată
ATENȚIE PENTRU PERSOANELE ALERGICE: Produsul conține cereale care conțin gluten și nu conține urme de alți alergeni.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE LA 100 G: