AR90633
Ingrediente: Frunze de Ginkgo biloba - 50g măcinate
Clasificare: Ierburi
în stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Ingrediente: Frunze de Ginkgo biloba - 50g măcinate
Clasificare: Ierburi
Frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo biloba)
Frunzele de ginkgo conțin substanțe care au un efect benefic asupra funcției creierului, ajută la îmbunătățirea memoriei și a concentrării. Extractele de ginkgo sunt preparate farmaceutice populare concepute pentru persoanele care învață mintal și învață, vârstnicii și pacienții cu boala Alzheimer.
Ginkgo biloba este un copac cunoscut de botaniști sub numele de ginkgo biloba. Fenomenul său este că există pe Pământ de 270 de milioane de ani și forma sa nu s-a schimbat până în prezent, motiv pentru care se numește fosilă vie. Acest fenomen dovedește o rezistență ridicată la factorii de stres de mediu. În ciuda acestui fapt, Ginkgo biloba este o specie pe cale de dispariție și se găsește în prezent doar în mod natural în țara sa natală, adică în sud-estul Chinei. Cei mai bătrâni copaci care cresc acolo au aproximativ 3400 de ani.
Caracteristici de sănătate:
Cele mai importante ingrediente active prezente în frunzele de Ginkgo biloba sunt gingcolidele și bilobalidele clasificate ca lactone triterpenice, glicozide de flavone și flavonoide.
Datorită sinergiei de ingrediente active, infuzii și extracte de frunze de Ginkgo biloba:
are un efect benefic asupra memoriei, concentrării și capacității de învățare,
sprijină activitatea creierului prin influențarea alimentației sale mai bune,
promovează circulația periferică și cerebrală, precum și circulația în capilare.
APPLICATION
muncă mentală intensivă și studiu
probleme de memorie
concentrare scăzută
performanță intelectuală scăzută
INGREDIENTE
Frunze uscate de Ginkgo biloba 100%. Materie primă de cea mai înaltă calitate!
DOZARE ȘI APLICARE
Ginkgo biloba - ceai (frunză tăiată):
Se toarnă 1 lingură de frunze cu un pahar cu apă clocotită, se acoperă și se aburește timp de 20-30 de minute. Se scurge și se îndulcește dacă se dorește. Consumați un pahar de infuzie de două ori pe zi.
Puteți prepara frunze de ginkgo din frunzele preferate și ceaiul de plante și puteți îmbogăți infuziile cu miere, lămâie, lemongrass și alte ingrediente.
Pulbere de frunze de Ginkgo biloba:
Luați pe cale orală jumătate sau 1 linguriță de 2 ori pe zi.
Tinctură:
1 parte din frunze se toarnă 5 părți de alcool 40%. Lăsați deoparte timp de două săptămâni, apoi filtrați. Luați 1 linguriță de 2 ori pe zi.
COOPERARE
În plus, cofeina, yerba mate, ginsengul siberian și ceaiul verde adevărat vor întări concentrația.
PRECAUȚII
Nu depășiți dozele recomandate. Dozele mari pot provoca dureri de cap, amețeli, amețeli și tulburări gastro-intestinale.
Ginkgo biloba poate crește efectul anticoagulantelor.
Există unele controverse cu privire la conținutul de acid ginkgolic al frunzelor ginkgolice și există unele controverse. Conform standardelor UE, conținutul lor în extracte ar trebui să fie mai mic de 5 ppm. Frunzele conțin de obicei mai multe, dar acizii ginkgolici sunt complet insolubili în apă și nu trec în infuzii.
CARACTERISTICILE PLANTEI
Ginkgo biloba este un copac din familia ginkgo. Este o specie endemică și pe cale de dispariție care se găsește în prezent în mod natural doar în sud-estul Chinei. Acești copaci în habitatul lor natural ating o înălțime de 30-40 de metri, iar în Europa sunt puțin mai mici. Sunt masculi și femele și sunt clasificați ca gimnosperme. Frunzele caracteristice ale ginkgo sunt în formă de evantai și sunt denumite cu două frunze. Sunt de culoare verde deschis vara și se îngălbenesc toamna. Ginkgo înflorește abia după 40 de ani de cultivare. Florile masculine sunt sub formă de pisoi galbeni, iar florile feminine constau din doi muguri verzi goi. Semințele de ginkgo atârnă de ramuri pe tulpini lungi și sunt înconjurate de pergament moale. După prăjire, sunt comestibile.