Caprifoi italian - Lonicera caprifolium - 100g tocat

AR122542

Ingrediente: Caprifoi italian - Lonicera caprifolium - 100g tocat
Clasificare: Ierburi

în stoc

37 lei

Informatii

Ingrediente: Caprifoi italian - Lonicera caprifolium - 100g tocat
Clasificare: Ierburi

Caprifoi italian
Este o plantă foarte apreciată în cosmetologie și parfumerie. Pe lângă mirosul frumos, promovează și îndepărtarea microorganismelor de pe suprafața pielii și o face într-un mod extrem de blând. Planta sa poate fi folosită pentru a face un ceai cu efect pozitiv asupra căilor respiratorii.

Caprifoiul (Lonicera caprifolium) este originar din Europa, dar acum este cultivat în multe părți ale lumii. Ia forma unei vițe de vie și dă roade comestibile. În plante medicinale și cosmetice, se folosesc florile și ierburile sale fermecătoare, care sunt bogate în antioxidanți (inclusiv quercetină).

Infuzia îmbunătățește funcționarea tractului respirator. Promovează curățarea lor de viruși și bacterii. Acționează ca un expectorant, diluând secrețiile pulmonare și facilitând respirația.

Îmbunătățește digestia prin stimularea secreției de sucuri gastrice, pancreatice și intestinale, precum și a bilei. Stimulează mișcările intestinale.

Este utilizat în cosmetică (sub formă de extract apos sau alcoolic):
are efect antiseptic
curăță delicat suprafața pielii
catifelează și netezește pielea
are efect de întinerire asupra acesteia
prelungește durata de valabilitate a produselor cosmetice.

COMPOZIȚIE
Caprifoi (Lonicera caprifolium) - 100% erbacee. Cea mai înaltă calitate!


>DOZAJ ȘI MOD DE UTILIZARE

Infuzie:
1-2 lingurițe de plantă turnați un pahar cu apă clocotită sau lapte, acoperiți, lăsați să stea câteva minute. Bea o jumătate de pahar de infuzie de 4 ori pe zi. Merită adăugat miere și propolis.

Decoct:
2 linguri de ierburi pe pahar de apă. Gătiți, acoperiți, timp de 20 de minute, apoi lăsați deoparte încă 20 de minute. Se strecoară și se adaugă apă (până la 0,5 l). Împărțiți în două porții și consumați pe tot parcursul zilei.

Plantă măcinată:
Se toarnă apă fierbinte sau lapte peste 1 linguriță plată de pulbere. După răcire, bea împreună cu sedimentul. Utilizați de 2 ori pe zi.

CONTRAINDICAȚII
Sarcină, alăptare, hipersensibilitate la plantă.

CARACTERISTICILE PLANTEI
Caprifoiul este o viță de vie. Atinge o lungime de 9 m. Frunzele sale largi cresc alternativ și acoperă tulpina. Florile sunt albe, delicate, cu stamine lungi, proeminente. Planta poartă fructe portocalii sferice.

Informácie k bylinám

Pentru mai multe informații despre utilizarea în medicina naturistă tradițională, trebuie să vă trimitem la herbar sau la surse externe de pe Internet sau din literatură. Consultați un specialist în plante medicinale înainte de utilizare. Conform regulamentului în vigoare în prezent al Comisiei Europene nr. 1924/2006, nu este posibil să se facă mențiuni neautorizate de sănătate sau nutriționale pentru produse, care nu au fost aprobate de Comisia Europeană sau de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară. O mențiune de sănătate înseamnă o declarație care implică sau dă impresia că acestea sunt efecte terapeutice asupra organismului uman. Acest produs este comercializat în Slovacia ca extract din plante și materie primă pentru prelucrare ulterioară. Nu are efecte diagnostice sau medicinale aprobate și nu este un medicament. A nu se păstra la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros, uscat și întunecat. Termenul de valabilitate minim este indicat pe ambalaj.

30 other products in the same category: