BL16035
Suc de sfeclă fermentat lactic prin presare directă
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Suc de sfeclă lactică fermentat prin presare directă. Sfecla roșie provine din producția biodinamică (demeter) și nu provine din semințe hibride, ci din soiuri autohtone. Acidul lactic este produs predominant în timpul fermentației lactice, motiv pentru care sucurile de acid lactic sunt apreciate în rândul nutriționiștilor. Sucul de sfeclă lactică fermentat are un gust foarte plăcut, ușor dulce, iar un pahar mic pentru micul dejun va începe digestia pentru întreaga zi. Acest suc este o parte excelentă a tratamentelor de curățare și poate fi băut chiar și într-o zi luminoasă fără mâncare. Datorită culorii sale intense, este folosit și pentru a colora felurile de mâncare - o picătură mică poate colora deserturi, marțipan etc.
Ce este presarea directă? Sucurile obișnuite sunt făcute din concentrat, care se face prin evaporarea sucului presat. Sucul îngroșat în acest fel este mai ieftin de transportat și depozitat. Înainte de a umple în ambalajul final, concentratul este diluat cu apă. Îngroșarea are un efect negativ atât asupra conținutului de vitamine, cât și asupra gustului sucului. Sucurile din presarea directă se obțin prin presarea fructelor proaspete și îmbutelierea imediată a sucului stors. Sucul este apoi pasteurizat printr-o încălzire scurtă și blândă, care asigură inofensivitatea microbiologică a sucului. Sucul pasteurizat nu trebuie păstrat la frigider până când nu este deschis. Diferența dintre sucul din concentrat și sucul din presare directă se observă la prima înghițitură - gustă-l!
Este sucul potrivit pentru vegani? Unii producători filtrează prin gelatină după stoarcerea sucul. Beutelsbacher NU folosește gelatină în producția sa și, prin urmare, sucurile acestui brand sunt potrivite și pentru veganii stricți.
Ce este un demeter? Agricultura biodinamică respectă toate cerințele agriculturii ecologice, iar produsele care poartă certificatul demeter sunt, de asemenea, certificate ecologic. Cu toate acestea, agricultura biodinamică este mai strictă în unele privințe, iar fermierii trebuie să urmeze o serie de practici în plus față de agricultura ecologică. Prioritatea este creșterea naturală a fertilității solului, de exemplu prin produse naturale și rotația culturilor. O fermă este percepută ca un întreg, unde fiecare activitate afectează alte activități. Un fermier biodinamic percepe natura și fermele în armonie cu mediul și nu împotriva lui. Produsele cultivate biodinamic poartă denumirea demeter protejată și sunt certificate și controlate în același mod ca și produsele ecologice.
VOLUM: 0,7 l
ȚARA DE ORIGINE: Germania
INGREDIENTE: 99% suc de sfeclă roșie, suc de cireșe acerola. Ambele ingrediente provin din agricultura biodinamică controlată.
UWARNENIE PRE ALERGIKOV: Produsul nu conține urme de alergeni.
AVERTISMENT: Sticlă returnabilă, la prețul produsului se va adăuga un depozit de 4 CZK. Puteți returna ambalajul la unul dintre punctele noastre de colectare sau la orice magazin unde sunt disponibile sucuri Beutelsbacher.
DECLARAȚIE NUTRIȚIONALĂ LA 100 ML: