BL9251
Uleiul de soia se obține prin presarea boabelor de soia
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Uleiul de soia se obține prin presarea boabelor de soia. Soia este leguminoasă, iar cea mai mare regiune de creștere este America de Nord, unde se cultivă monoculturi uriașe. Acestea sunt sustenabile numai cu utilizarea unor cantități mari de substanțe chimice agricole. Majoritatea boabelor de soia convenționale procesate provin din aceste monoculturi. Boabele de soia din care este presat uleiul de soia RAPUNZEL au fost cultivate în ferme ecologice europene. Datorită presării ușoare fără utilizarea căldurii, uleiul își păstrează nutrienții naturali și gustul natural. Singura altă modalitate de a procesa uleiul este să-l filtrați. Uleiul de soia este ideal pentru alimente crude, salate, legume murate și gătit. Gustul tipic distinctiv se potrivește bine cu mâncărurile distinctive. Datorită conținutului său natural ridicat de lecitină, este folosit pentru coacerea fără ouă și este, de asemenea, minunat în maioneza fără ouă. Uleiul este potrivit pentru fierbere cu apă, nu trebuie prăjit în el.
Uleiul de soia presat la rece este foarte valoros din punct de vedere nutrițional, cu un spectru excepțional de echilibrat de acizi grași. Conține aproximativ 60% acizi grași esențiali polinesaturați. Din aceasta, aproximativ 8% este acid linolenic triplu nesaturat (acid omega-3) și aproximativ 55% este acid linoleic nesaturat. Este astfel unul dintre puținele uleiuri care conțin acidul linolenic extrem de important pentru metabolism. În plus, uleiul de soia are cea mai mare cantitate de lecitină naturală dintre toate uleiurile (1,5 - 3,5%) și o cantitate mare de vitamina naturală E.
VOLUM: 250 ml
ȚARA DE ORIGINE: Franța
UWARNENIE PRE ALERGIKOV: Uleiul este obținut din boabe de soia și nu conține urme de alți alergeni.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE LA 100 G:
RDI - Valoare de referință a aportului zilnic recomandat